Får se hur detta går!

Me just nu
 
Drygt en månad sedan jag skrev som vanligt. Gud tiden går så himlarns fort nu för tiden. Nu hade jag tänkt att försöka komma igång igen. Har saknat bloggandet lite. Men säger ju alltid att jag ska ta tag i det men slutar alltid på samma sätt. Får se hur det här går! Vi får hoppas på det bästa. Och som jag sagt tidigare så får ni gärna komma med förslag på vad ni vill att jag ska blogga om då mitt idé förråd ganska ofta står tomt. 

Sitter just nu iallafall på jobbet och försöker att fixa ihop en liten film som mammi o pappi bad mig att göra. Drygar även ut tiden med lite Greys. Tjejerna kommer ner till stan snart och senare ikväll blir det att se Catching Fire på bio! Blir även att stanna kvar på stan till inatt någon gång då mammi o pappi stänger ikväll. 
 
Kram!
 
 

Jadu

Sorri människor!
Kommer tillbaka snart!
Peace 


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin