Be My Romeo.

 
Jag kan iallafall säga att den mesta delen av bilderna som finns på min kamera ser väll ut något såhär! Är en väldigt oseriös person och det tror jag att dom som känner mig kan hålla med om. Haha! 

Dagen har iallfall flytit på bra och imorgon väntar veckans första skoldag. Riktigt skönt att det är en Tisdag. Känns som att Fredagen är nära ändå. Har dock inlämningsuppgifter och prov i veckan och pluggningen idag gick väll inte som tänkt. Menmen! Får ta dom problemen senare istället. Nu ska jag ta och sova och jag hinner kanske se lite av ett avsnitt av Greys innan jag somnar också. Hihi!
 
 

  3 kommentarer på "Be My Romeo."

Postet av: Aschmanda
Vet inte om jag sa de men veckans blogg är uppe nu :)
2013-09-30, 23:18:15
URL: http://aschmandas.se/
Postet av: aschmanda
sv: Kanon! Lycka till :)
2013-09-30, 23:58:53
URL: http://aschmandas.se/
Postet av: Linnéa Alpsten
Härlig bild! Ha en bra dag!
2013-10-01, 10:02:08
URL: http://linneaalpsten.blogg.se/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria