iOS 7

 
Gick mot min egna vilja idag och uppdaterade min Iphone till iOS 7. Tycker det är faktiskt lite snyggare men dock liknar det ganska många andra telefoner så der var lite dåligt. Är dock lite ovan men det kommer väll sen.
Kamera funktionerna har iallafall blivit bättre och det ser mycket fräschare ut så det är plus!
 
Vaknade hos syster imorse. For snabbt hem och åt lite innan jag cyklade vidare på match mot Bodå. Vann med 5-2. Skönt eftersom att det var sista matchen för säsongen med damlaget. F-16 har 2 matcher kvar så får se om jag spelar dom. Efter matchen fick jag iallafall fara ner och jobba ett litet tag. Är nu hemma och ska mysa framför tv innan jag kryper till sängs och taggar innebandy zon imorgon. 
 
Kram!
 

  0 kommentarer på "iOS 7"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria