Varför du?

Hemma i min sköna säng efter en förlust mot morön med 5-2. Imorgon är det måndag och jag är supertrött som vanligt. Har en massa läxor, prov, inlämningar i veckan men har typ inte orkat göra nått.. Skärpning! Har bokredovisning imorgon och skulle nu lägga mig o läsa typ 300 sidor för att hinna klart men såklart så glömde jag den på skolan.. Har lagt mig och läst och nu kommit typ hälften på en av böckerna som jag läste i Grekland. Kände att jag var tvungen att läsa om den så jag vet vad jag ska säga imorgon! Haha önska mig lycka till!  2 kommentarer på "Varför du?"

Postet av: Boel
Lycka till :D
2013-09-16, 13:38:45
URL: http://bowelz.blogg.se
Postet av: malin
-hihi! :)

åh har också massa läxor osv, orkar inteee :(
2013-09-16, 17:32:27
URL: http://malintorstensson.blogg.se/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria