Ananas

Hejhopp!
 
Det har varit en hyffsat skön vecka. Har fått alla NO nationella gjorda och imorgon väntar sista dagen inna lov! Så skönt. Mitt lov kommer att spenderas hemma förutom den första helgen då jag redan imorgon drar upp till Skellefteå för lite fotbollscup. Förhoppningsvis blir det lite jobb hemma också med rummet och lite på jobbet. 
 
Sitter just nu och käkar lite nyhackad ananas och ska ta och se ett avsnitt PLL innan jag hade tänkt göra lite proteinbars om mamma hinner handla lite innan hon kommer hem. Ska även ta tag i och göra mitt bild arbete och försöka få det så klart som möjligt. 
 
Ha de!
 

  0 kommentarer på "Ananas"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria