Iksu

Godmorgon!

Klev upp vid halv 8 och for iväg till gymmet. Köpte mig ett iksu kort så nu blir det att träna på. Kom hem för en halvtimme sedan och gjorde mig då lite proteinpannkakor. Goda och perfekta efter träning. Känns jätteskönt att det är lov, sen att det är toppenväder är bara ett stort plus! Hade tänkt sätta mig o sola ett litet tag idag också. Sen får vi se vad jag mer hinner.

Ha det så bra!

  1 kommentarer på "Iksu"

Postet av: Anonym
vad är ditt syfte med att äta proteinpulver? är det att öka i muskelmassa? i så fall kanske du vet att det är styrketräning(maxstyrka = tungt med få reps) som ger resultat snabbast och ett energiöverskott är ju en förutsättning som krävs för att bygga muskler. kom ihåg att ladda med MYCKET energi för att något ska hända för som jag uppfattat det så går du också i fotboll där man gör av med väldigt mycket energi.Det där springer du bort på några minuter
kul att Du skaffat iksu kort kör hårt och ladda på

Mvh Andreas
Svar: jag äter proteinpulvret för att få i mig nånting efter träning som kan hjälpa mig att återhämta mig och mina muskler då jag oftast har väldigt svårt för att äta nått riktigt matigt efter en träning. Innan jag spelar fotboll så brukar jag alltid försöka ladda med mycket energi för att få bästa resultat och orka på matcher och träningar!
Sofia Eklund
2014-04-14, 14:04:28

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria