Hål i naveln


For och tog hål i naveln efter skolan idag. Något som jag velat göra jätte länge! Gjorde inte alls ont men det kan ju också bero på att jag hade ett bedövningsplåster på i ungefär en timme innan. Nu får jag hoppas att det inte blir infekterat och att det läker ihop fint. Blev iallafall supernöjd!

  2 kommentarer på "Hål i naveln"

Postet av: L I A S
Sv; åh tack detsamma! :)
2014-02-03, 20:11:13
URL: http://lias.webblogg.se/
Postet av: Princess Lilla Lii
Åh, kan förstå känslan! Tog navelpiercing i oktober förra året, men jag hade inget bedövningsplåster, bara spray typ 1 minut innan ;) Men det kändes ingenting och supersnyggt blev det!

Svar: Tack, superglad blir jag! :)

Just nu har jag frågestund i bloggen! Ställ mig 3 frågor och få en länkning utav din blogg för över 250läsare per dag! http://princesslillalii.blogg.se/2014/february/fragestund-superchans.html
2014-02-03, 20:25:31
URL: http://www.princesslillalii.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria