Members

Någon av er som hört talas om sidan members? Det är iallafall en superbra sida med en massa bra kampanjer på kända märken. Just nu finns det kampanjer på bl.a Filippa K med rabatter på upp till 60%. Idag började det också en kampanj på ett av mina abolsula favorit märken. Alltså Marc By Marc Jacobs. Funderar på att beställa hem något därifrån! Det som är extra bra med den här sidan är att om du blir medlem via mig så får du 50 kr att handla för efter du gjort ditt första köp. Du kan också tjäna memberspengar som du sedan kan köpa saker för. Så om du vill bli medlem och få 50 kr så lämna bara en kommentar med din mail så bjuder jag in dig!
 
Några av kampanjerna just nu!
 
 

  3 kommentarer på "Members"

Postet av: Amanda
Vilket bra tips, hade ingen aning om den sidan :)
2014-02-19, 14:13:37
URL: http://amandadudas.blogg.se
Postet av: frida christina
Så himla bra sida!
2014-02-19, 16:15:21
URL: http://fridachristinas.devote.se
Postet av: Beatrice Jakobsson - Fotograf
Sv: Ååå, tack jag gillar den också! :D
2014-02-19, 19:19:43
URL: http://beattriicee.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria