Nytt projekt

 
Tänkte ta och berätta om ett litet projekt som jag och min kompis Fanny hade tänkt börja med inom en snar framtid. Det är så att vi ska ha något slags "program" tillsammans. Ni kommer alltså få ett inlägg per vecka där vi har gjort nånting, fått en utmaning eller bara kommit överens om ett speciellt ämne vi båda ska skriva om. Detta kommer ni alltså få vara med och påverka och då säga vad ni skulle vilja se oss göra eller skriva om. Jag hoppas att detta kan bli en bra idé och nånting som kommer att bli kul. Fanny har nyss startat om sin blogg så ni får jättegärna ta och kika in på hennes blogg. Klicka här för att kolla in den!
 
Godnatt och Kram!

  2 kommentarer på "Nytt projekt"

Postet av: Ida
Sv . åh tack! ja visst har den!
2014-02-06, 15:15:28
URL: http://idaastrid.blogg.se
Postet av: Erika
sv: Jo men absolut, i annat fall kan man bara välja att skänka pengar!
2014-02-06, 18:37:16
URL: http://icanpikan.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria