Egen träning

Ni kanske kommer ihåg att ett av mina nyårslöften var att försöka få den kroppen jag vill ha. Eftersom att jag bara är 15 år än så kan jag inte köpa ett gymkort på iksu så därför har jag valt att köra egen träning hemma tills jag fyller 16. Det jag gör då är att jag har olika challenges som jag har börjat med nu som håller i 30 dagar. Vissa dagar gör jag även andra övningar för att träna andra delar av kroppen eller om jag vill träna nånting lite extra. En sida som jag tycker är bra och där man kan hitta jättemånga 30 days challenges är den här.(Klicka här)  Det här under är precis från den sidan och det är dom 2 jag gör just nu. Finns även en fortsättning på squat challengen som jag tänker göra när denna är klar.

Har gjort hälften ungefär och faktiskt så känner jag en skillnad. Tycker själv också att jag kan se lite skillnad. Har även försökt att äta lite nyttigare. Äter mer frukt än godis nu för tiden och med fiber bröd och sånt. Äter också mindre "skit" om man kan kalla onyttiga saker sånt. Klart man blir sugen och har inte slutat helt med sånna saker utan försöker bara på att dra ner på det och istället för att ta en kaka så kan man ta ett äpple eller en apelsin. Gör också en massa olika smothiesar som goda. Tänkte lägga upp recept på några eftersom jag gör dom. Verkar det bra? Känner att min kropp mår bättre också vilket känns underbart. Detta är absolut ingenting för att gå ner i vikt utan mer för att jag känner att jag mår bra och tycker det är kul när man kämpar för någonting och sedan ser resultat. 
 
Ni får jättegärna komentera vad ni tycker om det här inlägget! Vill gärna veta om ni vill ha fler och om det skulle vara kul om jag la ut lite recept, tips och sånt för hur jag klarar av träning och sånt.
 
 

  7 kommentarer på "Egen träning"

Postet av: johannagrahn
Sv: tack så mycket! :) haft en fin dag?
2014-01-28, 21:05:36
URL: http://jjohannaagrahn.blogg.se
Postet av: Anonym
- Ja det ska verkligen bli såå kul :))
2014-01-28, 21:08:51
URL: http://inspirebyida.blogg.se
Postet av: Anonym
- Ja det ska verkligen bli såå kul :))
2014-01-28, 21:09:02
URL: http://inspirebyida.blogg.se
Postet av: Anonym
Så fin blogg!:D
2014-01-28, 21:14:22
Postet av: Celine
- Tack så mycket! :D
2014-01-28, 21:14:27
URL: http://celinelf.se
Postet av: Hanna
Sv. Fan vad kul! Var ska du stå då? :D
2014-01-28, 22:04:46
URL: http://www.hjjonsson.se
Postet av: Sofia Henriks
Det är alltid kul att läsa om andras träning och utveckling! Smoothies recept och tips hade varit trevligt :)
2014-01-28, 23:56:23
URL: http://shenriks.blogg.se/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria