Myskväll

 
Hemma från en supermysig kväll med dessa underbaringar. Fick med mig ett par jeans och en söt liten tröja hem. Bild kommer sen. Kvällen var behövlig. God mat och trevligt häng. Vi såg en bra film också. Den handlade om nätmobbning och tyckte det var ritkigt bra. Man fick lite tankar i huvudet av den och såklart höll jag på att börja gråta till den. Tycker ni borde se den, Cyberbully hette den iallafall! 
 
Nu är det bara att krypa till sängs då uppstigning imorgon är innan 7. Tidigare än på skoldagar till och med. Får ta och sova på bussen! Kommer inte hem förän på kvällen så blir borta hela dagen. Ganska skönt ändå. Kommer bli en himlarns massa innebandy och det är ju toppen. Sov så gott nu! Godnatt♥

  1 kommentarer på "Myskväll"

Postet av: Emma
Hallå! Jag är en skönhetsstylist och nagelteknolog som precis startat en blogg! Kika gärna in och förhoppningsvis kanske lär du dig något nytt :)
2014-01-25, 07:27:35
URL: http://steniusemma.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria