Praso

 
Ligger i sängen och ska ta och kolla lite Greys innan jag kryper till sängs. Ska på Praso imorgon på draggen så blir sovmorgon! Himlarns skönt. Slutar ganska tidigt också. Toppen! Efter det väntas lite stan tittande och sedan bär det av till Julia där jag och några tjejer kommer att tillbringa kvällen tillsammans. Supermys!
 
Kan säga att matchen idag gick bara bra. Vinst med 7-1 mot Holmsund. Spelade inte så bra menmen fick sätta 2 kassar på uppläggspassningar av mina kära lagkamrater så det var kul. När vi väl snackar innebandy så kan jag passa på nu att säga att på Lördag sticker vi till Sundsvall för SM-kval.
 
Godnatt sötnosar!♥
 

  1 kommentarer på "Praso"

Postet av: filippa
åh tack! och grejjerna på collaget är ju också ursnyggt! :)
2014-01-24, 13:56:11
URL: http://filippamlberg.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria