Stylist

Från tumblr

Sitter på megazone just nu och väntar på att pappi ska komma och plocka upp mig. For hit direkt efter träningen och käkade lite. Nu blir det hem och lite egen träning sen bara att mysa. Kanske kolla på någon bra film eller något sånt.

Dagen idag har varit toppen! Var ju på Praso på stylist linjen och det va superkul! Verkligen något jag skulle vilja gå. Problemen är att man inte får så jättebred utbildning om man skulle vilja plugga vidare sen och sedan att linjen kanske kommer att byta skola någon gång i framtiden. Men har ju ungefär en vecka kvar på mig att tänka! Tur det.


  1 kommentarer på "Stylist"

Postet av: Saga
vill du bli något i form med stylist så tycker jag absolut att du ska gå det. men det är sant som du säger att du kanske inte har lika brett utbud i framtiden men man kan ju alltid läsa upp det som krävs för det man vill gå :) haha åh vi ska också välja individuella val och inriktning till nästa vecka :(
2014-01-29, 22:19:07
URL: http://sgeorgsson.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria