Solsken

Hej där!
 
Solen skiner för dom första gångerna i år här upp i Umeå. Varmt är det också och våren är verkligen påväg nu. Hoppas jag iallafall. Har till och med börjat använda min saknade skinnjacka. Underbart.
 
Tänker inte komma med någon ursäkt om varför jag inte bloggat det har helt enkelt inte blivit. Nu har iallafall allt blivit som vanligt och igår när jag låg och tänkte på bloggen så ploppade en massa idéer upp som jag hoppas kommer kunna utföra. Vi får se vad som sker. Såg förövrigt en superbra sak på min kompis sagas blogg där hon gör små To Do Lists vilket jag nu har insett är toppen eftersom att jag är en himla slarvig person som alltid skjuter på saker. Detta sätt tror jag kommer göra att jag lättare får saker gjort. Eller vi kan ju hoppas iallafall. Så nu hade jag tänkt att fortsätta bocka av saker på dagens lista så att jag förhoppningsvis får se lite PLL sen.
 
Kram!

  2 kommentarer på "Solsken"

Postet av: maja
jättefin blogg! :)
2014-03-10, 18:09:21
URL: http://mollyhoney.blogg.se
Postet av: Saga
haha åh gölle<3 tack för länkningen! visst är det köng med to-do-list! men hallå vi måste ses snart!!!
2014-03-10, 20:44:40
URL: http://sgeorgsson.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria