Sunshine

 
Solen skiner och det är inte ett moln på himlen nästan. Underbart. Detta väder får mitt humör att stiga. Har fått helg nu också så det är hur skönt som helst! Far upp till Luleå imorgon för länsläger. Kommer hem Lördag kväll så ingen bloggning imorgon. 
 
Hade tänkt att göra mig en smoothie eller bara pressa lite egen apelsinjuice och sätta mig utomhus ett tag. Mamma kommer väll hem snart så då blir det lite käk. Senare ikväll blir det fotbollsträning. Tänkte bara säga lite snabbt att vi nu håller på att renoverar i vårt hus så det är kaos överallt. Min bror flyttar hem så vi ska byta massa rum så själv ska jag få ett helt nytt rum. Längtar tills jag får inreda det men först måste vi lägga nytt golv och måla lite. Himla mys!
 
Kram!

  2 kommentarer på "Sunshine"

Postet av: Mirjam Wallmark
Egenpressad apelsinjuice är så gott! Fin du är förresten! :) kram
2014-03-28, 19:21:21
URL: http://mirjamwallmark.blogg.se
Postet av: Frida
Kul med fotbollsträning och superkul med nytt rum! :)
2014-03-31, 12:06:40
URL: http://fridahagstrom.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria