Avokado i mitt hjärta

Hej!
 
Dagen igår var huuur mysig som helst. Skolan va chill och direkt efter det for jag och bara tog det lugnt hos en kompis. Stack sedan vidare till Julia. Var där ett tag innan vi for vidare till stan för att käka kina mat och bara ha det super trevligt. Kvällen slutade även hos Julia där vi bara låg och hade kul tills jag skulle hem.
 
Idag har jag gjort det sista nationella provet i svenska vilket känns superskönt. Jag hoppas det gick bra och min känsla ligger där på halv. Vi får se. Har haft det tråkigt här hemma nu så har testat lite nya styrkeövningar med hjälp av min nya fitness boll som jag köpte förra helgen. Känner att jag har köpt en massa saker jag inte visat men det kommer. Måste bara ta mig tid att fixa det. 
 
Ha de!
 
 
 

  4 kommentarer på "Avokado i mitt hjärta"

Postet av: BYcajsaB
Vilken fin blogg du har!
2014-03-20, 17:09:05
URL: http://bycajsab.blogg.se
Postet av: MADDISENJ.SE
Åh älskar avokado!
2014-03-20, 20:51:01
URL: http://maddisenj.se
Postet av: MATILDA
gott!
2014-03-21, 12:37:35
URL: http://matildays.forme.se
Postet av: bella
älskar avokado! :D
2014-03-21, 17:18:37
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


SOFIA EKLUND

Hej! Jag är en 15 årig tjej som bor uppe i Norrland. I Umeå för att vara precis. Här kommer du få läsa om min vardag och förhoppningsvis ta del av annat skoj! Tack för att du kika in och hoppas du kommer tillbaka! Glöm inte att följa mig på bloglovin.

Sociala Medier: Instagram:Sofiiaeklund VideofyMe:Sofiiaeklund Tumblr:www.sofiiaeklund.tumblr.com


Kontakt: sofiiaeklund.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria